Pozivaju se građani i građanke da se uključe i glasaju za predloge projekata

9. novembar - DAN ZA GLASANjE!

Pančevo, Čet, 05/11/2015 - 14:51
Mirjana MarićNakon sprovedenog prikupljanja predloga projekata za razvoj turističke ponude grada Pančeva, u okviru projekta Participativno budžetiranje, koji grad Pančevo sprovodi sa BIRN-om i NALED-om. Tim za implementaciju projekta "Participativno budžetiranje" grada Pančeva, izvršio je pregled i odabir projektnih ideja.

Ukupno je pristiglo 85 predloga građana, od kojih su izabrana četiri koja u potpunosti odgovaraju projektu, promociji turizma, u skladu su sa Strategijom razvoja grada Pančeva i po obimu i po sredstvima mogu se  u potpunosti realizovati u 2016. godini.

Lista odabranih predloga projekata za koje će se organizovati Dan za glasanje za građane/ke Pančeva:

1. Turistički brod grada Pančeva

2. Obnova javnih satova grada Pančeva

3. Vodička služba - Turistički vodič kroz Pančevo

4. Razvoj kulturno-turističkih ruta Pančeva.

Grad poziva sve građane i građanke Pančeva da glasaju za predloge koji će biti finansirani iz budžeta grada u 2016. godini. Glasa se zaokruživanjem broja ispred jednog od četiri ponuđena predloga. Nakon glasanja, biće formirana rang lista, a projekti finansirani u skladu sa izdvojenim sredstvima u ukupnom iznosu od pet miliona dinara.

Dan za glasanje je ponedeljak 9. novembar 2015. godine, ispred Gradskog uslužnog centra od 12.00 časova!

Listu svih pristiglih predloga projekata sa obrazloženjima građani mogu pogledati na internet stranici grada www.pancevo.rs.
MarketingNajnovije vesti