Logo-gorani i volonteri
Pokret gorana i centar volontera Pančevo i JKP „Higijena“

Akcija čišćenja Tamiša i tamiškog keja 27. avgusta

Izvor: 
pgcvp.rs Pon, 24/08/2015 - 21:08Pokret gorana i centar volontera Pančevo u saradnji sa JKP ''Higijenom'' organizuje akciju „Čišćenje gradskog dela Tamiša i izletišta Bela Stena na Dunavu“ koji je podržan na javnom konkursu od strane Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Čišćenje će se obavljati na potezu od mosta na starom putu za Beograd do brodogradilišta. Akcija će početi sa nekoliko punktova duž keja gde će se i privremeno odlagati sakupljeni otpad koji će radnici JKP „Higijene“ kasnije odneti na razvrstavanje u njihov centar i proslediti na reciklažu. Istovremeno će trajati i sakupljanje otpada sa površine reke sa čamaca ribolovaca. Za učesnike će biti obezbeđene rukavice, kese i osveženje.

U akciju mogu da se uključe sva udruženja sa teritorije grada Pančeva i građani koji žele da daju svoj doprinos očuvanju tamiškog keja i plovnosti reke Tamiš. Dovoljno je da se pojave na keju kod restorana „Šaran“ u četvrtak, 27. avgusta od 9:00 do 9:30h ili da se prijave lajkovanjem Facebook stranice JKP „Higijene“ i time će moći da konkurišu za neku od nagrada, o čemu će biti više informcija na stranici JKP „Higijene“.

9:00 – Okupljanje kod restorana ‘’Šaran’’

9:30 – Raspoređivanje volontera po grupama i početak akcije čišćenja

12:00- Muzički program na bini kod kupališta

 


MarketingNajnovije vesti