Alen Islamović
Društvo

Alen Islamović tri sata pevao Pančevcima, večeras Zvonko Bogdan na Danima Vajferta

Izvor: 
013info/pancevo.mojkraj.rs Ned, 16/06/2019 - 13:41Alen Islamović, nekadašnji pevač sarajevskih bendova „Divlje jagode" i „Bijelo dugme" sinoć je "ostavio srce" na glavnoj bini „Dana Vajferta". Skoro tri sata je Alen pevao Pančevcima, a oni su mu uzvratili i sa njim pevali velike hitove Ex Yu rok scene.

Alen Islamović je u Pančevu počeo  promociju svog novog albuma „Tajne" koji je objavljen pre nekoliko dana. Pevao je svoje nove pesme, pevao je i svoje stare pesme, a poseban šmek čitavom nastupu dala su njegova izvođenja starih, dobro nam poznatih hitova „Divljih jagoda" i  „Bijelog dugmeta". Nisu to bile samo pesme koje je Alen s Dugmićima otpevao na albumima, mogli smo čuti i „Da sam pekar" i „Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac", hitove „Bijelog dugmeta" nastale mnogo godine pre nego što je Islamović nasledio Bebeka i Tifu na mestu pevača legendarnog benda.

 

Dani Vajferta
c75p7479.jpg

 

Iskren i pošten nastup ovog pevača jednostavno nije mogao da ostavi ravnodušnima hiljade slušalaca koji su te tople letnje večeri otišli na „Dane Vajferta".

Večeas, na ovoj gradskoj manifestaciji čeka nas posebna poslastica - nastup Zvonka Bogdana. Na glavnoj bini, smeštenoj na Trgu Đorđa Vajferta, Zvonkoo će nastupiti od 20.30.

Po prvi put u južnom Banatu – Izbor za najjačeg čoveka Srbije WEIFERT CUP Pančevo biće održan danas na Trgu slobode i u Ulici Vojvode Radomira Putnika u Pančevu. Najjači ljudi iz Srbije i nekoliko evropskih zemalja nadmetaće se u osam disciplina snage u nadi da će se baš oni kvalifikovati direktno za učešće na svetskom takmičenju Strongman lige. Takmičenje  počinje u 17 sati.

U pratećem delu programa, u Narodnom muzeju Pančevo od 19 časova Nikola Vlajić će održati predavanje pod nazivom „Iz života i dela Đorđa Vajferta". Vlajić je pripremio brojne zanimljivosti iz života i dela Đorđa Vajferta i njegovih savremenika. Ulaz je naravno slobodan, besplatan i poželjan.

 
MarketingNajnovije vesti