Predsednici udruženja građana
Društvo

BANATSKI BRESTOVAC: Ljiljana Đurić i Aleksandar Drakšan novi predsednici udruženja žena i povrtara

Izvor: 
013info Uto, 16/02/2021 - 20:38Proteklih dana izabrani su novi predsednici u dva brestovačka udruženja građana.

Tako je na skupštini Aktiva žena „Sosa” dosadašnja predsednica Milka Čurić podnela je ostavku iz ličnih razloga, pored ostalog i zato što se odselila, a nju je odlukom od oko dvadeset članica na tom mestu zamenila Ljiljana Đurić, dok će u toku sledeće nedelje biti izabrani upravni i nadzorni odbor.

– Pre svega zahvalila bih se mojoj pretodnici na dosadašnjem radu i bilo bi lepo kada bi i dalje ostala aktivna u udruženju. S tim u vezi, trudiću se da zadržimo starije članice, kao i da privučemo nove, mlađe, a dobar nagoveštaj je to što ih je bilo nekoliko na skupštini. Kada je reč o aktivnostima, ukoliko bude dozvolila epidemiološka situacija napravićemo neki prigodni program za Osmi mart. S druge strane, nastojaćemo da što više koristimo razboj, koji stoji u našim prostorijama u Domu kulture, gde nažalost nemamo grejanje, pa planiramo da to nekako ubrzo rešimo – kaže nova prva „Sosa”.

I na poslednjem sastanku Udruženja povrtara „Brestovački rod”, dosadašnji predsednik Dragan Perić, zbog nedostatka vremena, takođe je podneo ostavku, a na tom mestu zamenio ga je Aleksandar Drakšan.

– Najpre ćemo se okupiti za našu slavu Sveti Trifun, naravno, uz poštovanje mera, kada ćemo i isplanirati dalje korake. Nastajaćemo da, pored ostalog, obnovimo „Paprikijadu”, kada bismo koristili četiri štanda koje smo nedavno dobili od Grada. Ipak, jedan od prevashodnih ciljeva, zbog kojih smo se i okupili, nam je da pokušamo da nabavljmo jeftiniji repro-materijal – ističe Drakšan.

 

 
MarketingNajnovije vesti