Deca na biciklima u BNS
Društvo

BANATSKO NOVO SELO: Deca na biciklima izazvala oduševljenje

Izvor: 
013info Sub, 04/06/2022 - 14:45Veliki broj biciklista u šarenim majicama izazvao je juče oduševljenje na ulicama Banatskog Novog Sela.

Masovan događaj u kojem su učestvovala sva školska deca i nastavnici, kao i deca iz vrtića, probudio je Novo Selo na najbolji mogući način.

Vozilo se od škole do utrine na kojoj se nalazi "Zelena zona" koju su inače uredili mladi iz udruženja "Naše NOVO selo", a koja nam je poslužila kao odlično mesto za organizovanje ovakvog događaja.

Mali program priredili su drugari iz vrtića koji su izveli dve simpatične i efektne tačke na temu saobraćaja, a zatim su nastupili i učenici muzičke škole "Jovan Bandur" sa svojim programom.

Ispod letnjikovaca igrali su se piljci, šah, karte, mice demonstriralo se kako se igraju klikeri. Petaci i šestaci su se zdušno borili u igrama bez granica, a stariji su uživali u fudbalu, između dve vatre, badmintonu...

Oni koji nisu bili za akciju, imali su svoja ćebenca, uživali u društvenim igrama na suncu ili u hladu ili čitali zanimljivosti o biciklizmu sa prigodnih panoa. Najuspešniji u igrama bez granica i fudbalu nagrađeni su prigodnim kolačićima i magnetima koje su za nas pripremile vredne članice udruženja "Boboacele/Novoseljanke".

 

 
MarketingNajnovije vesti