nagrada
Društvo

Dani Vajferta najbolja nova manifestacija u 2015. godini

Pančevo, Pet, 12/02/2016 - 11:22
Mirjana MarićGradska manifestacija Dani Vajferta, koju organizuje Turistička organizacija Pančeva pod pokroviteljstvom Grada Pančeva a uz podršku “Vajfert piva” kompanije Heineken Srbija, proglašena je za najbolju novu manifestaciju u 2015. godini.

Nagradu je, u okviru 9. Susreta organizatora manifestacija koji se održao u Beogradu 10. februara, dodelilo udruženje “Turizam i manifestacije” u saradnji sa Privrednom komorom Srbije,   .

Povodom uručenja nagrade Branislav Rovčanin, direktor Turističke organizacije Pančeva, je rekao: „Veliko mi je zadovoljstvo i posebna čast da vidim da je naš cilj, promocija života i dela Đorđa Vajferta, ispunjen, primećen od strane relevantnih institucija i udruženja, i što je veoma važno, nagrađen. Želja nam je da i u narednim godinama promovišemo vredan rad, inovatorstvo, čovekoljublje i društveno-odgovorno poslovanje, vrednosti za koje se i sam Đorđe Vajfert zalagao”.

Centralni program ovogodišnje manifestacije Dani Vajferta održaće se 10. i 11. juna u starom gradskom jezgru Pančeva, kada je planiran veliki sajam piva i bogat muzički program.

Dani Vajferta su, pod sloganom “Mesto odakle je sve počelo”, prvi put  održani 12. i 13. juna 2015. godine . Namera organizatora manifestacije, Turističke organizacije Pančeva, je da se promocijom lika i dela  Đorđa Vajferta istaknu turistički, kulturno-umetnički i privredni potencijali grada.
MarketingNajnovije vesti