Nebojša Gajić
Po tri prijave za direktore JKP-ova u Omoljici i Banatskom Novom selu

Dve prijave za direktore ATP-a i Mladosti – jedna za Vodovod i kanalizaciju

Pančevo, Uto, 16/08/2016 - 16:59
Vladimir ĐokovićPANČEVO, 16. avgust – Gradska Komisija za sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih i javno-komunalnih preduzeća danas je otvorila 14 konkursnih prijava prispelih za rukovodeća mesta u 7 preduzeća čiji je osnivač Skupština Grada Pančeva.

„Konstatovali smo da prijava Ivane Ivanovski iz Jabuke nije razumljiva, jer ne piše za koje direktorsko mesto je podneta. Na ovoj sednici nismo se bavili proverom dokumentacije i ispunjenosti uslova konkursa. Do kraja nedelje ćemo se ponovo sastati” – izjavila je predsednica Komisije Zdenka Jokić.

Sudeći po broju prispelih prijava, najveća je konkurencija za direktore JKP-ova u Omoljici i Banatskom Novom Selu – po tri prijave.

Za Omoljicu konkurisali su Omoljčani Dražen Gajić, mašinski inženjer, Marijana Gligorić Ilić master menadžer, i Đura Topalović, visoki strukovni menadžer sadašnji vd direktora. Za direktora JKP-a u Banatskom Novom Selu konkurisali su Novoseljani Nedeljko Erak, diplomirani ekonomista i Dejan Gondi, visoki strukovni menadžer, inače sadašnji vd direktora, kao i Zdravko Šarenac magistar ekonomije i diplomirani inženjer saobraćaja iz Beograda.

Po dve prijave stigle su za „Mladost” i ATP. Uz sadašnje vd direktore u ovim preduzećima, Pančevca Predraga Stojadinova, diplomiranog profesora fizičke kulture, i Beograđanina Nebojšu Gajića, diplomiranog inženjera mašinstva – za oba mesta konkurisala je i Jasna Ćosić, diplomirani pravnik iz Pančeva.

Za direktorsko mesto u „Vodovodu i kanalizaciji” konkurisao je jedino Aleksandar Radulović, diplomirani inženjer građevine iz Pančeva, sadašnji vd direktor. Za JKP Dolovo prijavu je podneo Treša Radonjin, diplomirani inženjer poljoprivrede iz Dolova, sadašnji vd direktora. A za JKP u Glogonju konkurisala je samo Ljiljana Stanković, diplomirani ekonomista menadžer.

 
MarketingNajnovije vesti