Kamera nadzor Ilustracija: pixabay
Društvo

Elektronski i video nadzor Pančevo će platiti 169 miliona dinara

Pančevo, Sub, 18/01/2020 - 07:24
Vladimir Đoković


Rečeno – učinjeno. Gradsko veće je isplaniralo da je Pančevu više nego potrebna oprema za video i elektronski nadzor, data je saglasnost da se obavi javna nabavka koja će se plaćati iz tri godišnja budžeta – stigla je jedna prihvatljiva ponudu i ceh je napravljen. Platićemo beogradskoj firmi Macchina Scurity doo sa PDV-om 169.556.343 dinara za elektronski i video nadzor.

Dokazujući da ispunjava dodatne uslove Macchina je prikazala da je ovake poslove radila već u opštini Dimitrovgrad, gradu Beogradu, opštini Obrenovac, opštinama Batočina, Lazarevac, Vladičin Han, za beogradsko JKP Zelenilo i  beogradski gradski centar za socijalni rad, za Gradsku upravu Beograda, u opštini Ub, gradu Zaječaru i opštini Mali Zvornik.

Lista jaka, a po prilici i najača – pošto niko osim Macchine nije ponudu napisao za posao vredan sa PDV-om i oko 1,4 miliona evra.

Opremu za elektronski i video nadzor građani Pančeva će pozlatiti – i to kroz tri godišnja budžeta. Iz prošlogodišnje ide 4,16 miliona dinara, a iz ovog za 2020. godinu i 2021. godinu – po 68,8 miliona dinara.

 
MarketingNajnovije vesti