Foto: Printscreen
Društvo

Glogonjac imao sreće: Kupio ulaznicu - dobio prikolicu

Izvor: 
RTV Pet, 27/05/2022 - 09:22


Kao i svake godine, najsrećniji posetioci Poljoprivrednog sajma budu i nagrađeni. U četvrtak, 26. maja, izvučeni su dobitnici dva traktora, rasipača, prskalice i prikolice u poklon nagradnoj igri. Uslov za učešće imali su svi posetioci, koji su kupili ulaznice i koji su pravilno popunili sve podatke.

U moru sajamskih ulaznica najsrećniji su bili Mirko Vasiljević iz Futoga koji je dobio traktor marke „ Belarus“ i Milenko Jovičić iz Ravnog sela koji je dobio traktor Džon Dir, zatim Korneliju Idvorjan iz Glognja kod Pančeva dobio je prikolicu, dobitnica rasipača je Sabina Ulji iz Novog Sada, a prskalicu je dobio Tibor Kekezović iz Sombora.

Sa novosadskog sajma kažu da ne pamte kada su više ulaznica imali u poklon nagradnoj igri, te da su skoro svakog dana morali da dodaju po još jednu novu kutiju kako bi sve ulaznice stale, sa njima su se složili i poklon darodavci.

Uručenje nagrada biće organizovano poslednjeg sajamskog dana, 27. maja u 12 časova, kada će srećni dobitnici sa 89. poljoprivrednog sajma otići sa nezaboravnim i veoma vrednim mašinama
MarketingNajnovije vesti