Jelen pivo
Društvo

Grad Pančevo na etiketama Jelen piva, Sanja Ilić & Balkanika u Pančevu

Pančevo, Pon, 26/08/2019 - 14:37
Ivana VlajovicOd ovog meseca Pančevci imaju priliku da konzumiraju pivo sa etiketom koja nosi ime našeg grada, čime se Pančevo našlo u grupi šest gradova čiji će se nazivi naći na etiketi brenda Jelen pivo. Povodom promocije etikete sa imenom grada, održana je konferencija za novinare u prostorijama Turističke organizacije Pančeva, na kojoj su predstavnici Grada i Apatinske pivare najavili i održavanje koncerta Sanje Ilića & Balkanike u sredu, 28. avgust, sa početkom u 21 sat na Trgu Đorđa Vejferta.

„Bogata istorija i kultura Pančeva inspirisale su nas na to da Jelen pivo nosi ime ovog ponosnog grada. Želimo da Pančevci uživaju u pivu sa etiketom svog grada i uz njega slušaju jednog od najkvalitetnijih muzičara u Srbiji, Sanju Ilića i grupu Balkanika“, rekao je Nikola Šućur, marketing menadžer Apatinske pivare.

Jasmina Radovanović, savetnica za odnose sa javnošću grada Pančeva, zahvalila se na sardnji Apatinskoj pivari i na poklon koncertu jer je, kako je istakla, zahvaljujući njima grad u mogućnosti da upotpuni ovog leta svoju kulturno – turističku ponudu.

„U proteklom periodu trudili smo se da izbrendiramo grad Pančevo kao jednu kulturnu prestonicu u kojoj će biti visoko zastupljen manifestacioni turizam. Želja nam je da po tome budemo prepoznati u regionu“, dodala je Jasmina Radovanović.

U Pančevu, gradu koji je začetnik pivarske industrije u Srbiji, od 2008. godine više se ne proizvodi pivo, a Pančevci će sada, kad već ne mogu da uživaju u svom pivu, moći da kupe ono koje nosi ime njihovog grada.
MarketingNajnovije vesti