Društvo

Humanitarni Osmomartovski pab kviz u Pančevu

Izvor: 
013info Sre, 23/02/2022 - 10:48Udruženje građanki FemPlatz iz Pančeva ove godine obeležava Međunarodni dan žena na malo drugačiji način, u želji da proslavimo napore mnogih naših pretkinja koje su se izborile za nivo prava žena koji mi danas uživamo, kao i u želji da skrenemo pažnju na činjenicu da borba za prava žena i ravnopravnost u Srbiji nije gotova.

U saradnji sa Pab kvizom Mislilac iz Pančeva organizujemo humanitarni Osmomartovski pab kviz, koji će se održati 8. marta 2022. godine, od 18 do 20h, u cafe baru „Bajka 013“ u Pančevu, Miladina Popovića bb (preko puta DDOR osiguranja).

Kviz je humanitarnog karaktera, što znači da se učešće ne naplaćuje, već se prikupljaju donacije za žene i decu koji borave u Sigurnoj kući u Pančevu (sredstva za higijenu, kućne papuče, školski pribor i slično). Čitav pab kviz posvećen je ženama, a obuhvaćene su uobičajene oblasti: opšta kultura, istorija, geografija, književnost, nauka, film, muzika, sport, mozgalice, dok je oblast večeri – poznate žene Srbije.

Zainteresovani za učešće na humanitarnom Osmomartovskom pab kvizu treba da okupe ekipu (tri do pet osoba), prijave se organizatorima i dođu 8. marta u 18h u cafe bar „Bajka 013“. Obavezno poneti sa sobom dobro raspoloženje i donaciju za žene i decu iz Sigurne kuće Pančevo.
MarketingNajnovije vesti