Plakat
Društvo

Humanitarno stand up veče u nedelju u Kokoški

Izvor: 
013info Pet, 16/10/2020 - 09:10

U Bistrou Kokoschka u nedelju 18. oktobra od 20 sati održaće se Humanitarno stand up veče u okviru projekta "Novogodišnja čarolija".
 
- Dragi Pančevci,a i Vi koji zbog dobre zabave, smeha, uživanja i  pomoći drugima umete da pređete koji kilometar više, pozivamo vas u nedelju 18. oktobra u 20 sati u bistro Kokoschka da uz stand up nasih sjajnih momaka Cabaret Threesome podržimo akciju prikupljanja sredstava za socijalno ugrožene porodice sa decom, dečje ustanove, svratišta i sigurne kuće, kažu organizatori Fondacija Humanist u pozivu za ovaj događaj.
 
#smejse #zabavi #doniraj 
 
Fondacija „Humanist“ razvila se od ideje humanih, mladih i ambicioznih ljudi, da pomognu svim ugroženim osobama kao i ostalim fondacijama u napretku i boljem radu. Podatak da je sve više dece kao i odrasllih koji su na ivici egzistencije kojima je potrebna pomoć dovela nas je na ideju da svoju humanost i energiju usmerimo na pomoć onima kojima je pomoć preko potrebna. Fondacija projektima protiv nasilja, diskriminacije, mobinga… svesno deluje na uzrok te kroz medijske kampanje, razne projekte kao I sve učestalije uključivanje javnih ličnosti,širi stepen nasilja kao pojave u društvu. Fondacija Humanist je otvorila I svoju kancelariju u Pančevu sa sedištem u Njegoševoj 2.    MarketingNajnovije vesti