Društvo

Izabrano najlepše dvorište u Omoljici

Pančevo, Čet, 28/07/2016 - 18:37
Mirjana MarićPANČEVO, 28. jul - Na konkursu za „Najlepše uređeno dvorište Omoljice u 2016. godini", koji je organizovalo Udruženje „Suncokret” iz Omoljice, nagradu za najlepše dvorište osvojila je Olgica Vlajković. 
 
Nagrada za prvo mesto bio je vaučer u iznosu od 3000 dinara za kupovinu baštenskog materijala i opreme. 
 
Ukupno je pristiglo 19 fotografija na konkurs koji je trajao od 20. juna do 20. jula. Pobednička fotografija je određena brojem lajkova na fejsbuk stranici udruženja. Međunarodni volonteri kampa "Sunflower 3" su obilazili dvorišta koja su prijavljena na konkurs i samim tim se uverila u istinitost sadržaja fotografija.
 
 
dvoriste-omoljica_2.jpg

 

 
Takođe, međunarodni volonteri su odabrali još dodatnih 12 fotografija dvorišta koja će se naći u kalendaru za 2017. godinu. Vlasnici tih dvorišta su Dorina Tadić, Miroslav Aleksić, Branislav Savanović, Ceca Stajić, Čedo Gvozdenović, Zorica Gajić, Aleksandar Micanović, Snezana Pavlović, Violeta Radonjić, Petar Gvozdenovic, Branislava Dimitrijević, Zorica Milentijević. 
 

 

dvoriste-omoljica_1.jpg

 

Udruženje građana „Suncokret” najavljuje i nekoliko konkursa u periodu oko Nove godine, s toga poziva ljude da razmišljaju o kreativnim idejama za uređenje i osvetljenje svojih dvorišta i kuća za vreme novogodišnjih i božićnih praznika, kao i o najveće napravljenom Snešku Beliću, okićenoj jelki i slično.
MarketingNajnovije vesti