Društvo

Jubilej pančevačkog Opštinskog saveza zdravstvenih radnika

Pančevo, Čet, 12/05/2016 - 18:57
Ivana PredićČlanovi Opštinskog saveza zdravstvenih radnika Pančevo proslavili su u četrvtak, 12. maja, 50 godina postojanja, u prostorijama restorana Opšte bolnice Pančevo.

Savez je osnovan 21. maja 1966. godine kao strukovna asocijacija koja okuplja zdravstvene profesionalce. Cilj organizacije je unapređenje zdravstvene struke i prakse i edukacija medicinskihh sestara i tehničara.

Pre sedam godina je uvedeno licenciranje kroz sakupljanje bodova. Mi omogućavamo našim članovima da se edukuju, kako bi dobili licencu. Veliki broj naših članova su i predavačai na različitim seminarima“, istakla je Ana Hristov, predsednica Opstinskog saveza zdravstvenih radnika Pančevo.

Prisutnima su se obratili direktori i glavne sestre Opšte bolnice Pančevo i Doma zdravlja Pančevo, a nekadašnjim predsednicima Opstinskog saveza zdravstvenih radnika, uručene su zahvalnice.

Organizacija trenutno ima 900 članova, zaposlenih u Opštoj bolnici Pančevo, Domu zdravlja Pančevo, Domu zdravlja Kovačica, Gernotološkom centru Pančevo, Domu za LOMR „Srce u Jabuci” Jabuka, i u Domu slepih.

I. Predić
MarketingNajnovije vesti