Društvo

Jutarnje vesti

Pančevo, Pet, 20/05/2016 - 07:34
Tanja MarinPANČEVO - Meteorolozi prognoziraju da će tokom današnjeg jutra i dela prepodneva biti suvo vreme sa dužim sunčanim intervalima. Tokom dana najavljuju jače naoblačenje sa slabom kišom, a biće uslova i za pljuskove sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, kasnije posle podne i uveče u skretanju na severoistočni. Jutarnja temperatura 10, a maksimalna dnevna 20°C.

U pančevačkom porodilištu u četvrtak je rođeno četiri bebe, tri dečaka i jedna devojčica. 

Dežurnoj službi hitne medicinske pomoći u toku prethodne noći za pomoć su se javljali hronični bolesnici, asmatičari i osobe koje pate od povišenog krvnog pritiska. Lekari su u ambulanti pregledali 55 pacijenata, dok je osam osoba pregledano u svojim domovima. 

Zbog planiranih radova na elektro mreži, u petak, 20. maja, bez struje će biti potrošači u sledećim mestima:

Kovačica

od 8 do 15h – deo naselja oivičen ulicima Čaplovićeva, Masarikova i Nalepkova ka Uzdinu

Devojački bunar

od 10 do 13h – celo naselje

Ivanovo

od 9 do 14h – Ulica D. Đerđa od Ive Lole Ribara do 7. jula

Pančevo

od 9:30 do 11h – Ulica Patrijarh Čarnojevića, Branka Radičevića od Patrijarha Čarnojevića do  Svetozara Miletića i Moše Pijade od Branka Radičevića do Dimitrija Tucovića

Stari Tamiš

od 9 do 14h – celo naselje

U petak, 20. maja u 12 časova u Narodnom muzeju Pančevo biće održana promocija kataloga „Muzej oko nas” i izložba dečjih radova.

Danas od 18 časova, u dvorani Kulturnog centra Pančeva biće održana premijera predstave „Škrti berberin” Aleksandra Popovića.

U petak će u na nekoliko različitih lokacija u Pančevu biti obeležena četvrdesetogodišnjica postojanja Galerije savremene umetnosti u Pančevu

U petak, 20. maja od 19 časova, u foajeu Kulturnog centra biće održano svečano otvaranje putujuće izložbe evropskog stvaralaštva za decu „Upoznaj britansku književnost”.
MarketingNajnovije vesti