Društvo

Jutarnje vesti

Pančevo, Čet, 26/05/2016 - 08:01
Tanja MarinPANČEVO – U Pančevu će danas, 26. maja, biti pretežno sunčano i toplo, najavljuju meteorolozi Hidrometeorološkog zavoda Srbije. Tokom dana se očekuje razvoj oblačnosti i kratkotrajna pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar brzine do 11 km/h, sa povremenim udarima jačine 17 km/h. Jutarnja temperatura 14 stepeni, a  maksimalna dnevna 23°C.

U sredu 25. maja u pančevačkom porodilištu rođeno je 10 beba, pet devojčica i pet dečaka.

Dežurna ekipa službe Hitne medicinske pomoći imala je relativno mirnu noć. U ambulanti je pregledano 39 pacijenata, dva pacijenta su prebačena u Kovin, a lekari Hitne pomoći obavili su i 10 kućnih poseta.

 Zbog planiranih radova na elektromreži, bez struje će danas ostati potrošači u sledećim ulicama:

 od 8 do 10 časova – Ozrenska, Velebitska i deo Oplenačke ulice

 od 9 do 11 časova – Braće Jovanovića (od vrtića do Svetog Save), Ulica Svetog Save – parna strana od broja 22 do broja 44

 od 10 do 12 časova – Bačvanska (od Kozaračke do Osogovske), deo Osogovske (desno od Bačvanske) i cela Gornjačka ulica

 od 12 do 14 časova – Šarplaninska ulica (sa prosecima)

U organizaciji Elektrotehničke škole „Nikola Tesla" Pančevo, u četvrtak 26. maja u okviru manifestacije „Maj mesec matematike", biće održane aktivnosti pod sloganom „Matematika iz Teslinog dvorišta". Skup će biti održan u školskom dvorištu (u slučaju lošeg vremena u sali za fizičko vaspitanje) u periodu od 12h do 13:30h.

U okviru serijala „Upoznaj svoju prirodu” večeras će u dvorani Apolo biti održano predavanje o Svetom Vasiliju Otroškom i planinarskim hodočašćima ka manastiru Ostrog. Predavanje će početi u 19 i 30h
MarketingNajnovije vesti