26. novembar

Jutarnje vesti

Izvor: 
013info Čet, 26/11/2015 - 07:38Danas je četvrtak, 26. novembar. Meteorolozi RHMZ-a kažu da će danas padati susnežica. Najviša dnevna temperatura će biti 3 °C. Sutra će padati sneg.

Zbog planiranih radova na električnoj mreži, u četvrtak, 26. novembra, bez struje će od 9 do 14 sati biti potrošači u ulicama Stevana Šupljikca od Akpsentija Maksimovića do Oslobođenja i  Oslobođenja od kneza Mihajla Obrenovića do Stevana Šupljikca.

Bez struje će biti i delovi Bavaništa, Padine, Starčeva, Ivanova, Bele Crkve i Nikolinaca, a raspored možete videti u našem odeljku namenjenom servisnim informacijama.

Studenti koji su ostvarili pravo na regresirani prevoz za period jul - septembar, mogu od danas podići novac.

U pančevačkom porodilištu su juće rođene četiri bebe - tri devojčice i jedan dečak.

Hitna pomoć je noćas imala 38 ambulantnih intervencija, 7 kućnih poseta, 4 transporta u gradu i jedan transport do Beograda uz pratnju lekara.

Predstava „Crvena: Samoubistvo nacije” govori o položaju žena u Srbiji, mizoginiji, nasilju i demografskoj katastrofi. Igraće se u Kulturnom centru Pančeva večeras od 19.30 sati.

U Školi crtanja Doma omladine, Svetog Save 10, u okviru programa Likovnost kroz film, održaće se projekcija dokumentarnog filma “Drew:The Man behind the poster”, sa početkom u 20 časova.

U 19:00 sati u Gradskoj biblioteci Pančevo održaće se promocija knjige pod naslovom: „Kazivanja o Srbima kroz vekove“, od Stevana Nemanje i Svetog Save do danas.

 

 
MarketingNajnovije vesti