jutarnja
29. februar 2016.

Jutarnje vesti

Pančevo, Pon, 29/02/2016 - 07:37
Ivana PredićPANČEVO - Danas je ponedeljak, 29. februar. U Pančevu će preovlađivati pretežno oblačno, toplo i vetrovito vreme, mestimično sa kišom. Vetar jak, sa udarima olujne jačine, južni i jugoistočni, krajem dana i u toku noći u slabljenju. Jutarnja temperatura 9, a najviša dnevna 16 stepeni.

U pančevačkom porodilištu tokom vikenda rođeno je sedamnaest beba (pet devojčica i dvanaest dečaka).

Zaposleni u Službi hitne medicinske pomoći imali su mirnu noć. Izvršen je 31 ambulantni pregledi i devet kućnih poseta. Zabeleženo je pet transporata izvan grada. Intervencija na javnom mestu i saobraćajnih nesreća nije bilo.

Zbog radova na elektro mreži, bez struje će u Kačarevu biti:

od 9 do 11 sati Narodnog fronta od JNA do Vojvođanske i M. Tita do Fiskulturne, Vojvođanska od N. fronta do Hercegovačke, Hercegovačka od Vojvođanske do M. Tita, Fiskulturna od Bosanske do Omladinske, Makedonska od Bosanske do Omladinske, R. Pavlovića od Bosanske do 4. oktobra, 4. oktobar od R. Pavlovića do Fiskulturne ulice i F. K. Jedinstvo

od 9 do 13,30 sati Narodnog fronta od Vojvođanske do M. Tita i Vojvođanska od Srbijanske do Narodnog fronta.

Manifestacija „Dan više za odbojku“ biće održana u Hali na Strelištu, od 9,30 do 15 sati.

Načelnik Južnobanatskog upravnog okruga Zoran Tasić uručiće, u zgradi Gradske uprave Pančevo, od 11 sati, nagradu najboljem policajcu južnog Banata. 

 
MarketingNajnovije vesti