1. decembar

Jutarnje vesti

Izvor: 
013info Uto, 01/12/2015 - 07:29
Danas je utorak 1. decembar, Svetski dan borbe protiv AIDS-a. Meteorolozi RHMZ-a kažu da će danas biti malo do umereno oblačno, sa najvišom dnevnom temperaturom do 14 °C.

Zbog planiranih radova na električnoj mreži, danas će 0d 9 do 13.30 sati bez struje biti potrošači u Josifa Marinkovića od Oslobođenja do Čumićeve i Aksentija Maksimovića od Josifa Marinkovića do kneza Mihajla Obrenovića, a od 9 do 14 potrošači u Ulici  Bavaništanski put (neparna strana od Naftagasa ka Dolovu).

Bez struje će u toku dana ostati i delovi Padine i  Omoljice kao i cela sela Seleuš i Ilandža. Više o tome pročitajte u našem odeljku posvećenom servisnim informacijama.

Juče je u pančevačkom porodilištu rođeno 5 dečaka i dve devojčice.

Hitna pomoć je noćas imala 7 kućnih poseta, dok se 24 pacijenta  javilo u ambulantu.

U Domu kulture Omoljica večeras će biti  održano književno veče Veselina Dželetovića.

U 19 časova u Galeriji Bate Mihajlovića biće predstavljena knjiga ‚‚Maslina" autorke Marije Belić Bibin uz izložbu slika koje je, inspirisana romanom naslikala Snežana Aleksić. 

U okviru festivala ženskog stvaralaštva "Hajde da virimo" (HDV) u Kulturnom centru Pančeva biće priređena pozorišna predstava pod nazivom "Intimno" u režiji Dejana Cicmilovića.

 

 

 
MarketingNajnovije vesti