Društvo

Jutarnje vesti

Pančevo, Pet, 22/04/2016 - 07:37
Tanja MarinPANČEVO -  U Pančevu danas, 22. aprila, pretežno sunčano i veoma toplo vreme. Posle podne očekuje se i umereno naoblačenje. Jutro sunčano i sveže sa minimalnom temperaturom od 5°C, maksimalna dnevna do 23°C.

U pančevačkom porodilištu u četvrtak su rođene tri bebe, dve devojčice i jedan dečak.

Dežurna služba Hitne medicinske pomoći tokom noći je obavila 42 ambulantna pregleda, deset pacijenata je pregledano u njihovim domovima, nije bilo intervencija na javnom mestu, dok je sedam pacijenata transverovano van grada.

Zbog planiranih radova na elektromreži u petak, 22. aprila, bez struje će biti potrošači u sledećim ulucama u gradu:

od 8 do 10 časova - Dimitrija Tucovića - od Ive Kurjačkog do Mihajla Pupina, Ive Kurjačkog parna strana od Dimitrija Tucovića do Karađorđeve, Uroša Predića od Dimitrija Tucovića ka Tamišu

od 8 do 12 časova - Kajmakčalanska od broja 18 do kraja

od 9 do 11 časova - Ulica Kralјevića Marka od Maksima Gorkog do Cara Dušana, Cara Lazara od ulice Kralјevića Marka do Vladimira  Žesića - neparna strana i od Kralјevića Marka do Prvomajske - parna strana

od 9 do 14 časova - Ulica Cara Lazara od ulice Kralјevića Marka do Prvomajske - neparna strana

od 10:15 do 12:15 - Karađorđeva od Mihajla Pupina do OŠ ‚‚Vasa Živković" i kolonija; Uroša Predića; Ive Kurjačkog od Branka Radičevića do Karađorđeve; Mihajla Pupina od Dimitrija Tucovića do Karađorđeve.

od 12:30 do 14:15 - Ulica Ive Kurjačkog od Karađorđeve do Sinđelićeve, Mihajla Pupina od Svetog Save do Sinđelićeve, Matije Gupca od Svetog Save do Karađorđeve, Svetog Save od Mihajla Pupina do Stevice Jovanovića - parna strana , Svetog Save od Mihajla Pupina do Matije Gupca - neparna strana.

U Tehničkoj školi ‚‚23. maj" u Pančevu danas će od 12 do 17 časova biti održan Sajam obrazovanja na kojem će svoje programe i gradivo zainteresovanim osnovcima predstaviti profesori i učenici pančevačkih srednjih škola.  

Nizom aktivnosti u našem gradu će danas biti obeležen Dan planete zemlje, čiji je cilj da se građanima skrene pažnja na značaj očuvanja prirode i sprečavanja negativnih posledica po životnu sredinu. Manifestacija će biti održana u dvorani Apolo i na platou kod dva bela medveda sa početkom u 17 časova. 

Večeras će u Hali sportova na Strelištu biti odigran četvrti meč ‚‚play-out" serije između odbojkaša starčevačkog ‚‚Borca" i ‚‚Kleka". Meč počinje u 19 časova
MarketingNajnovije vesti