5. januar 2016.

JUTARNJE VESTI: Bez problema na putevima, danas ledena kiša

Izvor: 
013info Uto, 05/01/2016 - 07:58
Danas je utorak 5. januar.

Svi putevi u Pančevu i prema naseljenim mestima su prohodni, saopštila je za 013info jutros Maja Vitman, direktorka JP „Direkcija". Noćas su čišćene ulice prvog i drugog prioriteta. So je posuta, sva mehanizacija je aktivna i Zimska služba je spremna za moguću ledenu kišu. Direktorka Vitman je noćas oko  00:30 obišla puteve prema Dolovu i Omoljici i obavestila nas da se saobraćaj normalno odvija.

Magistralni putevi prema Opovu, Kovinu i Beloj Crkvi su takođe prohodni.

U pančevačkom porodilištu juče je rođeno pet beba (tri dečaka i dve devojčice).

U Službi hitne medicinske pomoći saznali smo da su njihovi lekari imali 7 kućnih poseta, a da je 26 pacijenata pomoć potražilo u ambulanti. Nije bilo saobraćajnih nezgoda niti intervencija na javnom mestu. 

Danas nema planiranih isključenja struje.

Jutro će biti hladno sa mrazem. U toku dana malo i umereno oblačno. Uveče naoblačenje sa kišom, koja će se tokom noći lediti pri tlu. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko -6, najviša dnevna oko 0 stepeni. 

JP „Putevi Srbije" savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice te JP „Putevi Srbije"  apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetujemo maksimalan oprez u vožnji.

 

 
MarketingNajnovije vesti