jutarnja
Društvo

Jutranje vesti

Pančevo, Sre, 24/02/2016 - 02:42
Mirjana MarićPANČEVO - Danas je sreda, 24. februar. U Pančevu će biti oblačno i hladnije, moguće sa kišom. Posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje sa severozapada. Vetar umeren i jak, severozapadni, povremeno sa olujnim udarima, posle podne u slabljenju. Jutarnja temperatura od 4 do 7, najviša dnevna od 8 do 10°C.

U pančevačkom porodilištu tokom jučerašnjeg dana rođeno je tri dečaka.

Zaposleni u Službi hitne medicinske pomoći izvršili su 35 ambulantnih pregleda i pet kućnih poseta. Dogodila se jedna saobraćajna nesreća na uglu između ulica Cara Lazara i Kasapinovićeve. Jedno lice lakše povređeno i transportovano u bolnicu. Intervencija na javnom mestu nije bilo.

Zbog radova na elektro mreži, bez struje će biti ulica Boris Kidrič u Kačarevu i to u periodu od 9h do 13:30h od broja 47 do 51(neparna strana) i 56 do 82(parna strana). Od 12h do 13:30h od broja 1 do 47 (neparna strana) i 2-56 (parna strana). 

U Pančevu će bez struje biti Ozrenska, Velebitska i deo Oplenačke od 9 do 10h. Zatim Oplenačka od Zlatarske do Kozaračke, Đerdapske i deo Timočke od 10:30h do 11:30h. Kao i Krajiška, Semberijska i deo Bosanske od 12h do 13h. 

Učenici Muzičke škole „Jovan Bandur” predstaviće se u Klubu za odrasla i stara lica (Josifa Marinkovića 25).

U Galeriji Bate Mihajlovića biće održana promocija romana „Na pogrešnoj strani reke” Miloša Latinovića.„Na pogrešnoj strani reke” je roman o nemogućem susretu i ljudskim sudbinama: u jednom trenutku su na dvema stranama reke, u dvema sukobljenim vojskama, bili mladi Ernest Hemingvej i naš pesnik Dušan Vasiljev. 

U Apolu u 20h, biće prikazan film „Anplagd”. Film je egzistencijalistička alegorija o duvanju u lišće, koja leluja između najprimitivnijeg instrumenta i najuniverzalnijeg eskepizma kroz muziku.

 

 
MarketingNajnovije vesti