Slaninijada Kačarevo 2020 Foto: Aleksandar Tokin
Društvo

KAČAREVO: „Slaninijada” odložena, ali izbor za najbolju slaninu biće održan 13. marta

Izvor: 
013info Uto, 23/02/2021 - 18:57Organizacioni odbor „Slaninijade” odlučio je da, u skladu s trenutnom situacijom, ovogodišnja „najmasnija manifestacija” bude odložena  eventualno za kraj novembra ili početak decembra.

Jedan od članova odbora, Vladimir Stoicov, navodi kako je procenjeno da bi bilo suviše riskantno praviti bilo šta što bi okupilo veći broj ljudi.

– Iako smo rešili da ovogodišnju „Slaninijadu” odložimo za kraj godine, pod uslovom da nam i tada epidemijska situacija bude išla naruku, sada ćemo održati ovogodišnji izbor Zlatnog pobednika u kategoriji domaće, najdeblje, zanatske i industrijske slaninu, kao i onu od mangulice. Odluku o najboljima donećemo u subotu, 13. marta, nakon što stručna komisija obavi ocenjivanja kvaliteta prispelih uzoraka – navodi Stoicov.

A svi zainteresovani uzorke mogu da pošalju tako što će prethodno kontaktirati sa organizacionim odborom putem telefona 013/601-223 i 069/601-223, kao i preko mejla [email protected] ili fejsbuk stranice slaninijada becon festival.

Uzorci se mogu od predavati svakim radnim danom sve do 13. marta, od 8 do 10 sati, u prostorijama „Slaninijade”, u Ulici maršala Tita, broj 35.

 

 
MarketingNajnovije vesti