Novogodišnja rasveta u Pančevo 2021.
Društvo

Kako je urgencija spasla pančevačku vlast za Novu godinu

Izvor: 
013info Pet, 11/02/2022 - 19:54Komisija za zaštitu prava ponuđača objavila je nedavno dokument koji pored ostalog svedoči o gunguli koja je pratila pančevačku nabavku ukrasne novogodišnje rasvete. 
 
Na delu, ta nova rasveta stigla je u poslednji čas, da je božićna, a ne novogodišnja, spominjala bi se narodna o gojenju praseta, ali i ovako je interesantno. 
 
Pančevo nabavku na procenjenih 12,5 miliona dinara raspisuje 14. novembra. Beogradska Maxwell Group postupak zaštite prava inicira elektronskim putem 3. decembra. Grad Pančevo već sledećeg dana obaveštava o tom podnetom zahtevu za zaštitu prava ponuđača. 
 
Tačno 10. decembra, šest dana kasnije, Pančevo odgovara na zahtev za zaštitu prava. 
 
Nedelju dana kasnije, 17. decembra, od Grada Pančeva kao naručioca Komisija dobija urgenciju. Deo tog dokumenta je i kopija obaveštenja kojim se podnosilac zahteva Maxwell izjasnio da odustaje od zahteva za zaštitu prava ponuđača. 
 
Republička Komisija za zaštitu prava ovakvo ubrzanje i neočekivani rasplet sprovodi odlukom od 21. decembra. Ekspresno. 
 
Novogodišnja nova gradska rasveta je spasena, gradska vlast Pančeva može da odahne, svetleće državne zastave se nabavljaju i postavljaju, a pored razvaljenog parka na Trgu Kralja Petra 1 u balonu mogu da se slikaju svi zlobnici.
 
 

O novogodišnjoj rasveti
deda_mraz_urgencija-1.jpg

 

 

O novogodišnjoj rasveti
deda_mraz_urgencija-2.jpg

 
MarketingNajnovije vesti