Društvo

Konkurs za dodelu studentskih stipendija

Pančevo, Sre, 27/11/2019 - 13:28
Ivana VlajovicKonkurs za dodelu stipendija studentima odabranih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Carlsberg i Dunđerski Fondacije, otvoren je 26. novembra i trajeće do 6. decembra. Ove godine 16 stipendija, u vrednosti od po 100.000 dinara, biće dodeljene najboljim studentima određenih katedri Tehnološkog, Pravnog, Ekonomskog i Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, za školsku 2019/20. godinu.

Na raspisani konkurs mogu da se prijave studenti druge, treće, četvrte godine osnovnih i master studija Tehnološkog fakulteta, smer Biotehnologija, studijsko područje Prehrambena biotehnologija, zatim, studenti druge, treće i četvrte godine Pravnog fakulteta, studenti druge, treće i četvrte godine Ekonomskog fakulteta, kao i studenti treće i četvrte godine Fakulteta tehničkih nauka, studijskih programa Mehatronika, Proizvodno mašinstvo i Saobraćaj i transport.

Dobitnici stipendija biće proglašeni do kraja decembra. Sve potrebne informacije o konkursu dostupne su na vebsajtu Carslberg i Dunđerski Fondacije na cdfondacija.rs.

Carlsberg i Dunđerski Fondacija osnovana je sa ciljem nastavka tradicije dobročinstva koju su negovali Jakob K. Jakobsen, koji je još davne 1876. godine osnovao Carlsberg Fondaciju, i poznati srpski privrednik i dobrotvor, Lazar Dunđerski, osnivač pivare u Čelarevu.
MarketingNajnovije vesti