Društvo u prirodi
DRUŠTVO U PRIRODI

Letnji edukativni kamp za mlade u Školsko-rekreativnom centru ‘’Čardak’’

Pančevo, Čet, 30/07/2015 - 17:03
Mirjana MarićKancelarija za mlade grada Pančeva i Dom omladine Pančevo i ovog leta, po peti put, u svoje aktivnosti uvrstiti organizaciju i realizaciju projekta pod nazivom Rekreativno-edukativni kamp DRUŠTVO U PRIRODI, koji omogućava srednjoškolcima/kama Pančeva da kvalitetno provedu vreme na raspustu.

Sedmodnevni kamp namenjen grupi od 20 polaznika i polaznica podrazumeva predavanja, radionice i aktivnosti na otvorenom, kroz koje će biti obuhvaćene teme i oblasti koje se tiču života mladih u lokalnoj zajednici - zdravlje i odrastanje, volonterizam i aktivizam, zaštita životne sredine, slobodno vreme, mobilnost i rekreacija mladih, tolerancija i međusobno razumevanje, kultura i kreativnost. Sa srednjoškolcima/kama će raditi predavači iz civilnog i javnog sektora, koji imaju dugogodišnja iskustva i znanja u ovim oblastima.

Kamp je namenjen mladima uzrasta prvog i drugog razreda srednjih škola sa teritorije grada Pančeva, a održaće se u periodu od od 17. do 23. avgusta 2015. godine, u Školsko-rekreativnom centru “Čardak“, u Deliblatskoj peščari. Kompletno učešće u kampu, sa prevozom, smeštajem i obrocima, obezbeđeno je od strane organizatora.

Ako imaš 16, 17 ili 18 godina i ideš u neku od srednjih škola u Pančevu, ako želiš da provedeš vreme u prirodi i vratiš se bogatiji/a za pregršt novih znanja i veština, interesantnih informacija, otkrivenih potencijala i interesovanja, novih prijatelja/ca, onda ispunjavaš sve uslove da se priključiš DRUŠTVU U PRIRODI.

Prijavi se za učešće slanjem popunjenog prijavnog formulara na mejl [email protected], sa naznakom Prijava za učešće u Rekreativno-edukativnom kampu DRUŠTVO U PRIRODI 2015.

Rok za konkurisanje je nedelja, 9. avgust 2015. godine. Formular za prijavljivanje preuzmi sa zvanične prezentacije grada Pančeva.  
MarketingNajnovije vesti