Društvo

Likovni konkurs „Pančevo, to je moja veza” do 10. maja

Izvor: 
013info Uto, 27/04/2021 - 10:17Lokalni tim Pančevo Unije srednjoškolaca Srbije ima sjajne vesti. Usled velikog interesovanja, likovni konkurs „Pančevo, to je moja veza”,  produžen je do 10. maja 2021. godine.

Zadatak  je  da  nam  prikažeš Pančevo iz svoje perspektive.  Koja te mesta vezuju za ovaj grad, šta je za tebe simbol grada, šta voliš... Ideja je ljubav, lepo sećanje, uspomene, lepota, detinjstvo, vaša veza sa gradom... Koje bi mesto prvo pokazao/pokazala osobi koja nije iz Pančeva ?

Šta to ima posebno mesto u tvom srcu?

Konkurs se održava u okviru projetka afirmacije mladih umetnika.

Cilj nam je da pokažemo koliko talentovanih srednjoškolaca živi u našem gradu,a pored toga i negovanje najlepše stvari na svetu- umetnosti.

Zato mladi umetnici/ umetnice, pripremite se i ostavite trag u ovom gradu. Radovi će biti izloženi u Domu omladine, a konkurs će trajati od 03. aprila do 22. aprila 2021. godine do ponoći, navodi se u saopštenju.

Sa žirijem se možeš upoznati putem ovog linka https://www.instagram.com/p/CNnPgXOA3fQ/  a tri najbolja rada koja odaberu će dobiti lepe nagrade koje je obezbedio Dom omladine.

Rad možeš poslati na mejl: [email protected]
MarketingNajnovije vesti