Društvo

Milanu Javoru i Srđanu Kajaliću dodeljeno priznanje „Policajac meseca”

Pančevo, Čet, 16/06/2016 - 15:13
Mirjana Marić


PANČEVO, 16. jun –  Gradonačelnik grada Pančeva Saša Pavlov uručio je priznanje Policajac meseca policajcima Milanu Javoru, za postignute rezultate u mesecu martu, i Kajalić Srđanu, za postignute rezultate u mesecu aprilu.

„Nagrađivanje policajca meseca je vrlo važno, dobili smo potvrdu rukovodliaca u MUP-u da ta nagrada predstavlja značajan motivacioni faktor. Ona je zaista simbolična, ali, kroz to što je dodeljuje, lokalna samouprava pokazuje koliko joj je bitna bezbednost zajednice, a opet, s druge strane, ovakve nagrade znače ljudima koji rade, jer oni sebe na neki način legitimišu kao najbolje izvršioce u svom delu posla i samim tim sebe ističu ka građanima”, rekao je Saša Pavlov i dodao da je najbitnije da policajci budu dostupni građanima, jer preko njih dobijaju važne infromacije koje su od značaja za zajednicu.

Policajac Javor Milan iz Policijske ispostave Sever, u martu mesecu se dokazao na rasvetljavanju dela teške krađe i učestvovao u spasavanju jednog sugrađanina koji je hteo da izvrši samoubistvo, a Kajalić Srđan iz Policijske ispostave Jug, pokazao je izuzetno zalaganje u radu na suzbijanju prostitucije i narkomanije.
MarketingNajnovije vesti