Foto: Vojska Srbije
Društvo

Na prodaju vojni kompleksi u okolini Pančeva i u Beloj Crkvi

Pančevo, Pet, 27/05/2016 - 13:40
Tanja Marin


Republička direkcija za imovinu oglasila je danas, 27. maja, prodaju vojnih kompleksa, skladišta i zemljišta širom Srbije koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije. Na prodaju je i vojni kompleks ‚‚Jabuka" sa četiri parcele ukupne površine 48 ha 48 a i 32 m2, a početna cena ovog zemljišta je 477.851,53 EUR. Dve parcele nalaze se na području katastarske opštine Kačarevo, a druge dve na teritoriji katastarske opštine Jabuka.

Radi otuđenja nepokretnosti, na prodaju su objekti i zemljišta u Pančevu, Beloj Crkvi, Vršcu, Užicu, Smederevu, Zaječaru, Smederevskoj Palanci, Irigu, Kikindi, Čačku, Kraljevu, Surdulici i Staroj Pazovi. 

Prodaje se i vojni kompleks kasarne ‚‚Narodni Heroj Slavko Munćan – Sava" u Beloj Crkvi, koji čini 68 skladišna objekta ukupne površine 21.878 m2 i zemljište ukupne površine 88 ha 23 a 42 m2. Početna cena za navedene nepokretnosti je 4.173.368,52 EUR.

Predmetne nepokretnosti otuđuju se kao jedinstvene celine, u postojećem – „viđenom“ stanju, bez prava kupca na naknadne reklamacije. Konačna kupoprodajna cena nepokretnosti biće utvrđena nakon sprovedenog postupka prikupljanja pismenih ponuda. Rok za podnošenje ponuda je 15 dana od dana objavljivanja oglasa, a pravo učešća na oglasu imaju sva pravna i fizička lica koja uplate depozit. Ponude se, uz dokaz o uplati depozita, dostavljaju na adresu Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije u ul. Kralja Milana br. 16 u Beogradu. 

Obilazak vojnih kompleksa moguće je zakazati do 3. juna, a svi vojni kompleksi mogu se razgledati 6. i 7. juna od 12 do 14 časova.

Više informacija o objektima i uslovima pogledajte ovde.

 
MarketingNajnovije vesti