Koncert Slavka Banjca u Omoljici Foto: MZ Omoljica
Društvo

OMOLJICA: Pada zavesa na ovogodišnje „Porodične dane”

Izvor: 
013info Pet, 20/08/2021 - 14:32Na samom su kraju ovogodišnji omoljački „Porodični dani”, koji su trajali punih deset dana. Neki od poslednjih događaja viđeni su na seosku slavu Preobraženje Gospodnje, kada je, nakon liturgije u crkvi, rezan slavski kolač u prostorijama Mesne zajednice Omoljica, koja je tom prilikom vukovcima OŠ „Dositej Obradović” podelila prigodne nagrade.

 

Istog dana su na lokalnom hipodromu održane kasačke trke, a uveče je na letnjoj pozornici Doma kulture napravljena moto-žurka, kada je u prisistvu više desetina bajkera iz mesta i okoline, a nastupili i rok-bendovi „Blues Deliverr” i „Sample Text”.

 

Veče pre toga zabeležen je i najveći broj posetilaca, kada je na krcatom platou ispred Doma kulture nastupio pevač narodne muzike Slavko Banjac, u pratnji orkestra „Ambasador“, kao i nekoliko lokalnih pevača narodne muzike. Procena je da je ovom koncertu prisustvovalo oko 2.000 ljudi.

 

Zavesu na ovogodišnje „Porodične dane” spustiće predstava za decu „Crvenkapa i Šašavi Vule” koja će biti izvedena od 19 sati na platou ispred Doma kulture.

 
MarketingNajnovije vesti