Omoljica
Društvo

OMOLJICA: Sutra počinju „Porodični dani” - evo čega će biti na njima

Izvor: 
013info Uto, 09/08/2022 - 20:59Tek što je pre neki dan završen „Žisel” kreće i deveto izdanje omoljičke manifestacije „Porodični dani”, koje organizuje lokalna Mesna zajednica.

Start je zakazan za sredu, 10. avgusta, od 17.30 na odbojkaškom terenu, kada počinje nožna odbojka 3+1, a pola sata kasnije na platou Doma kulture Udruženje žena „Omoljčanke” otvoriće etno-bazar „Cipovka”, a nastupaće i crkveni hor. U isto vreme u parku počinje i kreativna radionica za decu, dok je u 21 koncert grupe  „Naš način”.

Sutradan u 10 sati na sportskom terenu je turnir u fudbalu, a od 18.30 na platou Doma kulture decu će zabavljati „Bole i gitara”.

Turnir u odbojci 4 + 1 startovaće u petak, 12. avgusta, od 16.30 na odbojkaškom terenu, a dva sata kasnije na platou ispred Doma kulture biće izvedena predstava „Carstvo drugarstvo”.

„Porodični dani” biće nastavljeni i narednih dana sve do 20. avgusta, a pored hramovne slave Preobraženje udarni program biće u četvrtak, 18. avgusta, od 21 sat na platou ispred Doma kulture, kada će nastupati zvezda narodne muzike Snežaan Đurišić sa svojim orekstrom.

 

 
MarketingNajnovije vesti