Bolnica Pančevo
Društvo

Opšta bolnica Pančevo dobila donaciju vrednu dva miliona dinara

Izvor: 
013info Čet, 07/04/2022 - 17:39Prijemno urgentno odeljenje Opšte bolnice Pančevo dobilo je donaciju vrednu dva miliona dinara od Srpsko američke medicinske asocijacije iz Vašingtona. U okviru ove donacije nalazi se ekg aparati, defribilator, aspirator i prateća medicinska oprema koja veoma značajna za rad urgentne službe, navodi se na sajtu SAMA.

U saopštenju SAMA se navodi da se na Prijemno urgentnom odeljenju pančevačke Bolnice zbrinjavaju pacijenti kojima je život ugrožen, te da je zato ovoj službi bila neophodna najsavremenija oprema koju su obezbedili.

Dodaju da je doktorka OB Pančevo Slađana Kovačević istakla da ovo nije prva donacija Srpsko američke medicinske asocijacije i dodala da pored aparata, koji su veoma značajni, takođe je važna i druga medicinska oprema.

„Nova oprema je odmah postavljena na Prijemno urgentno odeljenje i već se koristi što pacijentima omogućava još kvalitetnije lečenje zahvaljući savremenim aparatima, ali i zaposlenim medicinskim radnicima olakšava posao“, stoji u objavi na sajtu SAMA.

 
MarketingNajnovije vesti