Društvo

Otvoren konkurs Makedonskog informativnog i izdavačkog centra povodom Dana zaljubljnih

Izvor: 
013info Pon, 14/02/2022 - 09:42Novinsko izdavačka ustanova „Makedonski informativni i izdavački centar“ i ove godine, povodom obeležavanja dana zaljubljenih, 14. februara, organizuje konkurs za izbor najlepših polkon kartica i slika – fotografija. Konkurs traje od danas pa narednih sedam dana.

“Svake godine dan zaljubljenih je obično rezervisan za romantiku, ruže, sveće, dvoje zaljubljenih. Međutim, ta sreća pružanja ljubavi i zahvalnosti onima koji nam znače u životu, po nama bi trebalo bi da ode izvan romantike. Tu možemo pored partnera ubrojati i druge do kojih nam je stalo, kao što su naši roditelji, prijatelji, naša deca”, saopšteno je iz ove Ustanove.

Ističu da na poklon kartici može biti napisano šta ćete uraditi za neku osobu.

“Možete napisati: "Uradiću jednu tvoju jutarnju obavezu umesto tebe", "Igraću se sa tobom tvoje omiljene igre pola sata", "Napraviću ti palačinke sutra". Odaberite neku svakodnevnu aktivnost koju ta osoba obavlja, i učinite to umesto nje, usrećite je. Koliko će ta osoba biti srećna, toliko ćete i vi imati osmeh na licu zbog toga, ili neka vaša originalna ideja. Ne zaboravite da se slikate! Potrudite se da svaku interesantnu aktivnost zabeležite fotografijom. Obavezno neka ih prate srca, poljupci i zagrljaji. Ovakve uspomene će vam zasigurno biti jedne od najdražih, a verovatno i najlepše za naš konkurs”, navode u saopštenju.

Pravo na učešće na Konkursu imaju svi, a konkurs je otvoren od 14. februara 2022. godine, sedam dana. Svi radovi podnose se na mejl adresu: [email protected] izbor najboljeg rada vršiće tročlana komisija, a za najbolje radove predviđene su i nagrade.

 
MarketingNajnovije vesti