Vadimirovac teren www.sio.vojvodina.gov.rs
Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu

Otvoreni mini pič i košarkaški teren u Vladimirovcu

Izvor: 
www.sio.vojvodina.gov.rs Uto, 15/09/2015 - 16:00
Prethodne subote, 12. septembra otvoren je mali sportski centar koji se nalazi u okviru Osnovne škole ‘’1.maj’’ u Vladimirovcu, koji je finansirao Pokrajinski sekretarijat za omladinu i sport.

Još jedna unvesticija u nizu koja dolazi iz Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, ovog puta donela je radost đacima južno-banatskog sela Vladimirovac. Ulaganjem od skoro 10 miliona dinara napravljen je mini pič terena sa veštačkom travom i izgrađen je i presvučen košarkaški teren kojim se Vladimirovčani mogu pohvaliti kao jedinstvenim na celoj teritoriji Opštine Alibunar.

Pokrajinska sekretarka Marinika Tepić, svečano je otvorila terene prethodne subote, 12. 9. gde je poželela da ovaj prostor bude deo svakodnevnice stanovnika Vladimirovca kao i najbezbednije mesto okupnjanja u selu.

Ona je tom prilikom dodala:

‘’Izgradnja i presvlačenje košarkaškog terena i izgradnja mini pič terena sa veštačkom travom samo je još jedna od naših investicija u razvoj školskog sporta u AP Vojvodini. Veoma nam je važno da sve škole u Vojvodini imaju potrebne uslove za izvođenje časova fizičke kulture jer je ovaj predmet najvažniji za pravilan razvoj naše dece. Činimo sve što je u našoj moći da im to i omogućimo, pa smo tako nedavno sve osnovne škole koje nemaju salu za fizičko vaspitanje ili ga sprovode u adaptiranim učionicama opremili neophodnim sportskim rekvizitima’’.
MarketingNajnovije vesti