FOTO: Goran Nikolić
Društvo

Pančevačka premijera novog automobila Renault Austral

Izvor: 
013info Pet, 02/06/2023 - 19:28Firma Reno Sava - ovlašćeni distributer sa pravom prodaje za nova Renault vozila, predstavila je pančevačkoj javnosti novi model francuskog proizvođača – Renault Austral u salonu automobila u Pančevu.

reno_sava3.jpg

FOTO: Goran Nikolić

Vesna Stefanov, direktorka firme Reno Sava, ovom prilikom predstavila je Renault-ov novitet na tržištu automobilske industrije, a takođe i kompaniju, koja je nastala iz porodične tradicije duge pola veka.

- Dugi niz godina Reno Sava se trudi da bude dobar i kvalitetan saradnik i savetnik u oblasti održavanja vozila i odabira novih i polovnih automobila. Dokaz da smo u tome u velikoj meri uspeli je i činjenica da sledeće godine slavimo pet decenija od kada je porodica Stefanov zakoračila u svet automobila, koji su od tada deo naše profesije. Isto toliko vremena smo vezali za Renault brend i možemo slobodno reći da živimo sa njim. Igrom slučaja ili spletom okolnosti, ovaj francuski brend se uvukao u našu svakodnevicu, interesovanja, pa čak i u naše nadimke! Ljubav prema automobilima, mašta i upornost Reno-a i dalje je nepresušna. Danas gostima predstavljamo jedan od stubova C segmenta, iz srca globalnog automobilskog tržišta – novi Renault Austral, koji je odlukom međunarodnog žirija dobio titulu “The Best Buy Car of Europe in 2023”. Ovaj novi talas ima za cilj da brend učini merilom u pogledu tehnologije, čiste energije i usluge -  rekla je Vesna Stefanov nakon čega su gosti imali priliku da se do detalja upoznaju sa tehničkim karakteristikama i performansama vozila, ali takođe i da dožive sve rečeno kroz organizovanu test vožnju.

Firma Reno Sava D.O.O. je nastala 1998. godine, kako bi preuzela i proširila posao samostalne zanatske radnje Stefanov Save, koja datira od 1974. godine. Nakon 30 godina servisiranja i popravke Renault vozila, 1998. godine ova porodična firma i zvanično biva ovlašćena od strane Renault-a. Početkom 2006. godine Reno Sava servis menja svoj status i postaje distributer sa pravom prodaje za nova Renault vozila i i otvara salon u Beogradu. 2013. godine otvoren je još jedan servis i salon Dacia vozila na novoj lokaciji u Pančevu, na Novoseljanskom putu 62b, a 2016. na istoj lokaciji pridružuje se i salon Renault vozila,  prateći najnovije Renault standarde.

reno_sava2.jpg

FOTO: Goran Nikolić

Salon pruža kupcima komfor i udobnost, veliki izbor modela koji se mogu videti kao i najnoviju tehnologiju koja pomaže u konfigurisanju vozila po želji. U salonu možete pogledati neke od izloženih modela, i doći do informacija u vezi sa novim Renault i Dacia vozilima, kako iz putničkog tako i iz teretnog programa do 3,5t nosivosti. Vozila se poručuju i kreiraju prema želji kupaca, a klijentima su omogućene probne voznje, kako bi stekli kompletan utisak o automobilima.

Reno Sava D.O.O. servis je osposobljen za popravku i održavanje svih Renault i Dacia vozila. Opremljen je najsavremenijim alatima, kao i kompjuterskim dijagnostičkim aparatima za otkrivanje kvarova na vozilima. Njima rukuje kvalifikovani specijalizovani kadar,  koji redovno pohađa seminare koje Renault organizuje u svom centru za obuku.

Predstavnici firme Reno Sava zahvaljuju se svima koji su do sada ukazali poverenje kompaniji i pozivaju  vlasnike i ljubitelje Renault i Dacia vozila, kao i sve one koji žele da otkriju prednosti automobila koje nude, da posete salon u Pančevu na Novoseljanskom putu 62b.

reno_sava4.jpg

FOTO: Goran NikolićMarketingNajnovije vesti