Bajkeri defile
Društvo

Pančevački Moto skup ove godine na kačarevačkom jezeru - evo šta su bajkeri pripremili

Izvor: 
013info Pet, 01/07/2022 - 10:39Ove godine tradicionalni Moto skup koji organizuje MC Coyote Pančevo održaće se od 15. do 17. jula na jezeru u Kačarevu.

Ova, pomalo iznenađujuća lokacija, posledica je toga što su u toku radovi na pančevačkom keju, mestu gde se uvek održavao ovaj skup.

Na kačarevačkom jezeru biće organizovan bajkerski kamp, šator, šankovi i naravno bina na kojoj će se u petak i subotu organizovati koncerti.

Poznati su i izvođači koji će nastupiti na moto skupu.

U petak ćemo slušati Storm, Plivajući zamajac i Frižiderse i taj koncert počinje u 20 sati.

U subotu će se na binu popeti Blues Deliversi i Trouble Heart, a koncert će takođe početi u 20 sati.

Ulaz na moto skup je ove godine besplatan.

Bajkeri će prodefilovati, a ovog puta njihova ruta biće duga oko 27 kilometara. 

Krenuće od jezera, pa putuem Kačarevo-Banatsko Novo Selo izaći na put prema Pančevu, pa pored pijace, ulicom Svetog Save i Braće Jovanovića doći do rok kafea Bajka013 gde će napraviti pauzu za osveženje. Nakon toga, ulicom Dimitrija Tucovića izaći će iz Pančeva, put Kačareva. Saobraćaj se neće zaustavljati.

Aleksandar Božičković iz MC Coyote naglasio je da je obavezna oprema u defileu, da neće tolerisati alkoholisane vozače i da će se defile obaviti uz poštovanje signalizacije i saobraćajnih propisa.

Prolazak kroz Pančevo očekuje se oko 17 sati.

- Naravno, na kačarevačkom jezeru biće i bajkerskih igrica, koje su svakako deo bajkerskog folklora, rekao nam je Aleksandar Božičković iz MC Coyote.

Dolazak prvih bajkera očekuje se već od četvrtka popodne.

Kako je za portal 013info kazao Aleksandar Božičković iz MC Cojote, Mesna zajednica Kačarevo je maksimalno izašla u susret bajkerima i pomogla im oko organizacije skupa.

 
MarketingNajnovije vesti