Mara Madnić
Društvo

PANČEVO: 22. Republičko takmičenje učenika cvećarskog smera u ŠOSO „Mara Mandić“

Izvor: 
013info Čet, 12/05/2022 - 14:56


Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Zajednica škola za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju i invaliditetom i grad Pančevo – ŠOSO „Mara Mandić“, organizuju 22. Republičko takmičenje u znanju i veštinama za područje rada poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane, za obrazovni profil cvećar-vrtlar, saopšteno je na gradskom sajtu.

Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje, prisustvovala je svečanom otvaranju 22. po redu Republičkog takmičenja učenika obrazovnog profila cvećar-vrtlar, koje se održava u prostorijama Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Mara Mandić“.

Članica Gradskog veća je ovom prilikom pozdravila sve prisutne u ime grada Pančeva:

– Želim da deci kažem da samim tim što ste se prijavili na takmičenje, već ste pobedili. Mi smo tu da ovo takmičenje podržimo i da vam na kraju takmičenja svima dodelimo nagrade, zato srećno i radite najbolje što možete.

Pored učenika ŠOSO „Mara Mandić“, koja je domaćin ovog republičkog takmičenja, učestvuju i učenici iz drugih gradova: Beograda, Umke, Bečeja, Subotice, Zrenjanina i Niša.

Nakon prijema, svečanog otvaranja takmičenja, izrade testa znanja i praktičnog rada, takmičarima, nastavnicima i svim članovima komisije, biće organizovano druženje i vožnja brodom.
MarketingNajnovije vesti