Coca cola podrška mladima
Društvo

PANČEVO: Budi brz i prijavi se. Coca-Cola podrška mladima

Pančevo, Sre, 15/05/2019 - 19:24
Aleksandar StojkovićGrad Pančevo je doneo odluku da podrži i aktivno učestvuje u nacionalnom projektu ’’Coca-Cola podrška mladima’’, koji mladima u Srbiji od 18 do 30 godina omogućava da unaprede svoje lične i profesionalne veštine kako bi lakše došli do posla.

Prvih 30 kandidata koji se najbrže prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa učestvovaće u radionici koja će se održati u periodu od 22. do 24. maja 2019.godine u Domu Omladine. Dodatne informacije u vezi sa prijavom zainteresovani mogu da potraže na linku:  http://coca-colapodrskamladima.com/

Uz trodnevne radionice, deo programa biće organizovan i kroz digitalnu platformu, on-line predavanja, radionice i literaturu neophodnu za dodatnu edukaciju, a svi polaznici će po završetku edukacije dobiti sertifikat ‘’Coca-Cola HBC Srbija’’.

Ovaj program realizuje kompanija Coca-Cola HBC Srbija u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, NALED-om i Nacionalnom asocijacijom kancelarija za mlade.

Program se sprovodi u 20 gradova u Srbiji kroz trodnevne interaktivne radionice, a polaznici će imati priliku da sa sertifikovanim stručnjacima unaprede svoje veštine kroz praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom.

 
MarketingNajnovije vesti