Društvo

PANČEVO: Članovi USRN-a „Tamiš 1926” sproveli jesenju akciju uređenja prostora nakon završetka sezone intezivnog boravka na vodi

Izvor: 
013info Uto, 15/11/2022 - 08:56Članovi Udruženja sportskih ribolovaca i nautičara „Tamiš 1926” u nedelju su bili veoma vredni. Naime, kao i svake godine u ovo doba oni su imali jesenju radnu akciju uređenja svog prostora.

Prema rečima predsednika pomenute organizacije Dragana Milenkovića tom prilikom odazvalo se oko 50 članova.

– Pored sakupljanja kabastog otpada, organiazovali smo i izvlačenje čamaca sa vode na obalu, to jest zimsko parkiranje na pistu, što je udruženje omogućilo onima koji nemaju mesta za tako nešto kod svojih kuća. Pored toga, popločavali smo ono što je ostalo iza ekipa koje su rekonstruisale kej, a postavljen i montažni most koji bi koristio u slučaju izlivanja vode kako bi bio moguć prilaz sa nasipa. Iako su svi pružili maksimum, posebno bih istakao našeg stalno zaposlenog člana Boška Mladenovića. On je bio glavni majstor za navedeno postavlajnje mosta i popločavanje. Zahvalio bih se i nautičkoj komisiji na velikom doprinosu oko sređivanja plovila – rekao Milenković.

Pored ove jesenje akcije, članovi pomenutog udruženja imaju i slično okupljanje naproleće, nakon povlačenja vode, pred svaku nastupajuću sezonu intezivnog boravka na vodi.
MarketingNajnovije vesti