Društvo

PANČEVO: Grejanju fali radnika, zapošljava 14 ali preko agencija

Pančevo, Čet, 23/01/2020 - 08:14
Vladimir Đoković


Gradsko JKP Grejanje treba radnu snagu pa do radnika planira da dođe preko javne nabavke male vrednosti. Ponude se očekuju do 29. januara a procenjena vrednosti nabavke radne snage je 4,9 miliona dinara bez PDV-a.

Za taj novac Grejanje želi radnu snagu za specijalizovane i stručne radove na održavanju unutrašnjih instalacija za sukcesivno angažovanje u 12 meseci.

Kao naručilac posla, Grejanje za uslužnu radnu snagu insistira na plati ne manjoj od minimalca, troškovima prevoza, dodatak za rad na praznik, naknadu za minuli rad, regres i topli obrok, plaćene sve poreze i dopriose i ostale obaveze u skladu sa zakonom. A sva dodatna osiguranja od povreda na radu, padaju na teret ponuđača.

Kroz uslužno zapošljavanje Grejanje traži jednog inženera-koordinatora zavarivanja, dva elektrozavarivača i dva gasna zavarivača, vodećeg bravura-montera, bravara montera i pomoćnog bravara montera, električara-automatičara i njegovog pomoćnika, limara izolatera i njegovog pomoćnika, građevinskog i pomoćnog radnika.  
MarketingNajnovije vesti