Konkurs
Društvo

PANČEVO: Ima ko da vas podrži - raspisan konkurs "Naš kraj, naša ideja!"

Izvor: 
013info Pon, 13/06/2022 - 09:11 Lokalna fondacija LFP i ove godine raspisala konkurs za program donacija pod nazivom „Naš kraj, naša ideja!” kako bi finansijski podržala projekte lokalnih inicijativa na teritoriji Grada Pančeva (samog Pančeva i devet okolnih sela).

 

Inicijative koje podržava ovaj program nisu tematski ograničene, mogu se realizovati u oblastima kultura, obrazovanje, umetnost, ravnopravnost, ljudska prava, unapređenje i zaštita životne sredine, javno zdravlje, informisanje, i sve druge koje kao važne odredi sama zajednica.

 

Pravo učešća imaju udruženja građana i neformalne grupe koje aktivno deluju na teritoriji Grada Pančeva.

 

Ukupan fond iznosi 705.000 dinara, a iznos pojedinačne donacije kreće se od 60.000 do 120.000 dinara.

 

Konkurs je otvoren do četvrtka, 30. juna 2022. godine u 23.59 časova.

 

Sve informacije i detalje o prijavi na konkurs, uslovima učešća, kriterijumima i dodeli finansijske podrške možete pronaći na ovom linku.

 

Info sesija za zainteresovane kandidate biće održana u sredu, 15. juna 2022. godine od 17 sati, uživo ili preko zooma. Detalje o sesiji i formular za prijavljivanje možete pronaći ovde.

 

- Ukoliko ste aktivista neke NVO ili član neformalne grupe, pozivam vas i ohrabrujem da učestvujete u konkursu. Ukoliko to, pak, niste, molim vas da o konkursu obavestite sva lica koja bi mogla da budu zainteresovana da podnesu projekat, poručuju iz Lokalne fondacije.

 

Lokalna fondacija LFP je razvojna fondacija posvećena ostvarivanju pozitivnih promena, podizanju nivoa kvaliteta života, osnaživanju kapaciteta, korišćenju resursa i jačanju poverenja u lokalnoj zajednici. Ona podržava ljude koji su udruženi u tim i imaju želju, ideje i raspoloženje da poboljšaju svoju ulicu, kraj, zajednicu i mesto u kojem žive.

 MarketingNajnovije vesti