Kompas
Društvo

PANČEVO: „Ljubav kao na filmu" - i ove godine KOMPAS organizuje konkurs za Dan zaljubljenih

Izvor: 
013info Pon, 08/02/2021 - 17:17Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side – KOMPAS tradicionalno i ove godine organizuje zanimljiv program za Dan zaljubljenih i poziva te da pošalješ svoj rad na umetnički konkurs pod nazivom „Ljubav kao na filmu”, saopšteno je iz KOMPAS-a.   Između 2. i 13. februara (do 12h), možeš dostaviti svoj rad na e-mail adresu [email protected]. To može biti fotografija, ilustracija, dizajn, crtež, slika ili poezija, a neka ti inspiracija za rad bude film i u skladu sa tim odgovori na konkurs kako doživljavaš ljubav! Zajedno sa radom, na mejl pošalji i ime filma koji te je inspirisao, tvoje ime i prezime, kao  niknejm Instagram profila.

 

- Tokom trajanja konkursa na KOMPAS-ovim društvenim mrežama možete videti razne zanimljivosti, kvizove i interaktivne postove u kojima ćete moći da saznate mnoštvo stvari o Danu zaljubljenih, poručuju iz KOMPAS-a.

 

13. februara, na Dan kondoma, članovi i članice KOMPAS-a će deliti kondome građanima Pančeva u centru grada, a istog dana ćete moći da okušate sreću kupovanjem kondoma sa kondomata. U nekima možete naići na kupone za besplatno piće za dvoje u kafićima Pančeva.

 

- Takođe to nije sve, 14. februara će se održati filmski dan pod nazivom "KOMPAS and chill" u Apolo Dvorani gde ćete moći da uživate u tri filma koja smo pripremili za vas! Sa projekcijom počinjemo u 13h uz film "Her" (2013). Sledeći film "Call me by your name" (2017) počinje u 16h, a projekciju završavamo s domaćim filmom "Lajanje na zvezde" (1998) s početkom u 19h, kaže se u saopštenju KOMPAS-a.

 

Bitno je napomenuti da su zdravstvene mere i dalje na snazi - maksimalan broj gledalaca je 30 po projekciji, nošenje zaštitnih maski je obavezno i u prostoru će postojati stanice za dezinfekciju.

 
MarketingNajnovije vesti