Na pola puta
Društvo

PANČEVO: Mladi sa invaliditetom u akciji povodom Dana mladih

Izvor: 
013info Čet, 11/08/2022 - 14:08Mlade osobe sa invaliditetom članovi Udruženja „Na pola puta“, MNRO Pančevo, Udruženja distrofičara Južnobanatskog okruga, Udruženje MS i Doma Srca u jabuci, zajedničkim snagama pokušaće da obezbede sredstva za kupovinu rampe za neku od gradskih institucija, a sugrađani mogu da pomognu.

Naime, 13.08.2022. od 20 časova u bašti Doma omladine Pančevo, mladi sa invaliditetom izlagaće svoje ručne radove i prodavati ih, a od prikupljenog novca kupiće se rampa neophodna da bi se obezbedila pristupačnost nekim od gradskih institucija.  

Tokom juna i jula, preko 20 mladi sa invaliditetom udružilo je svoje snage i svoju kreativnost, izradili su ručne radove u okviru kreativnih radionica, a svi sugrađani koji dodju 13.08.2022. od 20 časova u baštu Doma omladine imaće priliku da kupe ove ručne radove i tako pomognu ovu akciju. Ova aktivnost deo je projekta „Budi i ti mladi aktivista“ koji je podržalo Ministarstvo omladine i sporta a koje realizuje Udruženje „Na pola puta“.

Od 20.30 časova u bašti Doma omladine održaće se tribina o zamkama noćnog životaa nakon tribine planirana je žurka uz DJ Zminitu.

 

 
MarketingNajnovije vesti