Društvo

PANČEVO: Nestalo paketića, gradonačelnik poručuje da će sva deca dobiti poklon

Izvor: 
013info Sre, 29/12/2021 - 15:46Ispred Gradske uprave Pančeva danas je, ranije nego što je bilo planirano, završena podela paketića, kada je nešto posle 14 časova nestalo novogodišnjih poklona.

Redakciji portala 013info obratili su se nezadovoljni roditelji koji su doveli svoju decu po paketić i ostali uskraćeni za isti.

Na licu mesta smo proverili i videli da ima desetine roditelja sa decom, da paketića više nema ali da se prave spiskovi dece koja su ostala uskraćena.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović za portal 013info kaže da će svim mališanima koji danas nisu dobili paketić biti poslat na kućnu adresu.

Podsetimo, pre nekoliko dana Gradska uprava Pančeva pozvala je roditelje da prijave svoju decu kako bi danas u periodu od 12 do 16 časova dobili novogodišnji paketić.

Šta je pošlo po zlu i kakvi propusti su učinjeni pa nije bilo dovoljno paketića za svu decu, za sad nismo uspeli da saznamo, mada se na društvenim mrežama priča o tome da su viđeni pojedinci koji nose veće količine paketića.

 

 
MarketingNajnovije vesti