Dečja nedelja u školi Bratstvo jedinstvo
Društvo

PANČEVO: Nizom aktivnosti u školi „Bratstvo jedinstvo" obeležena Dečja nedelja

Izvor: 
A. K. Pon, 12/10/2020 - 19:17

U okviru obeležavanja Dečje nedelje u OŠ „Bratstvo jedinstvo"  u Pančevu organizovano je niz aktivnosti. Učenici četvrtog razreda su sa svojim učiteljicama Branislavom Zeljković i Snežanom Đorđević napravili ogrlice dobrodošlice i podelil učenicima prvog razreda. Ovim  svečanim činom prvaci su primljeni u „Dečiji savez". Humanitarna razmena poruka i paketića drugarima koji su podeljeni u grupe  organizovana je tokom nedelje.

Učenici viših razreda su na času likovnog sa nastavnicom Jelenom Lalić  ukrasili hol škole sloganom manifestacije „Podeljena sreća dva puta je veća". 
 
Bibliotečka sekcija , koju predvodi bilbiotekarka Gordana Ranimirović, je sa učenicima petog razreda  izradila zanimljive bukmarkere inspirisane temom Dečije nedelje.
 
U saradnji sa Regionalnim centrom za talente „Mihalo Pupin" u Pančevu organizovana je edukativna šetnja „Stazama pisaca" za učenike VII i VIII razreda. Šetnju je vodio istoričar NIkola Koneski, a učenici su obišli mesta u kojima u živeli i radili poznati pisci u Pančevu: Miloš Crnjanski,Vasa ŽIvković,Isidora Sekulić, Jovan Jovanović Zmaj, Miroslav Antić.
 
Sve aktivnosti realizovane su uz poštovanje epidemiološkoh mera.MarketingNajnovije vesti