Aleksandar Stevanović u razgovoru sa bivšim radnicima ATP-a
Društvo

PANČEVO: Novi gradonačelnik razgovarao sa bivšim radnicima ATP-a - obećanje je ispunjeno

Izvor: 
013info Pet, 21/08/2020 - 15:50Odmah nakon prve sednice novog saziva Skupštine grada Pančeva koja je danas održana, bivšim radnicima ATP-a, koji su od jutros ispred Gradske uprave, obratio se novi gradonačelnik Pančeva, Aleksandar Stevanović.

Stevanović se tom prilikom zahvalio radnicima na strpljenju i objasnio im da je sada rešeno pitanje otpremnina, plata i ostalih novčanih potraživanja. Objasnio je Stevanović da če sredstva biti prebačena čim bude deponovao potpis i da će pokušati da to urade u toku dana. Gradonačelnik se zadržao desetak minuta u razgovoru sa ovom grupom radnika, da bi mu oni na kraju poželeli sreću i srećan rad na novoj funkciji.

- Danas smo na sednici Skupštine između ostalog usvojili i rebalans budžeta kojim je predviđeno sve ono što je u prethodnom periodu i obećano bivšim radnicima ATP-a. Mi ćemo gledati da u što kraćem roku isplatimo sve ono što im se duguje i da na taj način stavimo tačku na tu priču koja je prethodnih mesec ili dva imala različite epizode kao što su blokiranje autobuske stanice, garaže novog autoprevoznika. Da završimo s ovom pričom na način na koji to treba. Najveći deo tog iznosa je predviđen za otpremnine, pored toga su tu plate za jul još neke stvari koje im zakonski pripadaju, rekao je za medije novi gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

 
MarketingNajnovije vesti