Društvo

PANČEVO: Oprobajte se na brojnim poligonima tokom „Dana avanture“

Pančevo, Uto, 10/09/2019 - 09:15
Ivana VlajovicU okviru Manifestacije „Dani avanture“ u parku Barutana u subotu, 14. septembra, od 9 do 17 časova biće organizovano Državno prvenstvo u sportskom penjanju u disciplinama težinsko i brzinsko penjanje, dok će se narednog dana, 16. septembra, od 11 do 17 časova održati centralni događaj u okviru koga će posetioci moći da se oprobaju na brojnim poligonima.

Ulaz na Manifestaciju je besplatan, a za najmlađe su organizovane brojne aktivnosti poput poligona za decu i bebe, demonstracije borilačkih tehnika, eir soft, letenja dronovima. Za malo starije koji žele da se oprobaju u korićenju vetačke stene, zip lajna, slak lajna i drugih avanturističkih poligona koji su predviđeni dnevna karta iznosi 300 dinara.

Kao uvod u ovogodišnje „Dane avanture“, proteklog vikenda organizovan je Soko kamp za decu i roditelje, a osim prilike da spavaju u šatorima i upoznaju se sa sportskim penjanjem i boravkom u prirodi, svi prisutni mogli su i da pomoću teleskopa posmatraju nebeska tela.

Ovu Manifestaciju, prvenstveno namenjenu deci i mladima, po šesti put zaredom organizuje Planinarsko-ekološki klub „Soko“ uz podršku Grada Pančeva i brojnih udruženja i klubova.
MarketingNajnovije vesti