Unija srednjoškolaca
Društvo

PANČEVO: Postanite deo Lokalnog tima Unije srednjoškolaca Srbije

Izvor: 
013info Uto, 24/11/2020 - 00:55

Srednjoškolke i srednjoškolci, koji žele da se baviš aktivizmom, da poboljšašju položaj srednjoškolaca kako na lokalnom, tako na naciolnalnom nivou, da stvaraju nova prijateljstva, a živie na teritoriji grada Pančeva mogu da se prijave u Lokalni tim Unije srednjoškolaca Srbije Pančevo.

- Unija srednjoškolaca Srbije (UNSS) je organizacija mladih, nastala u decembru 2003. godine, sa ciljem stvaranja organizacije koja će reprezentovati i zastupati srednjoškolce na nacionalnom i evropskom nivou. Danas naša organizajina predstavlja glas preko 110.000 srednjoškolaca/ki, kažu iz Unije.

Jedna od ideja UNSS-a je da srednjoškolcima pruži mogućnost da se informišu, edukuju i afirmišu, razvijajući se u različitim pravcima kroz saradnju sa svojim vršnjacima i angažovanjem na različitim projektima.

Prijave traju do 1.12.2020. do 23:59, a prijavni fromular možeš popuniti na https://forms.gle/gwUdHJDVVGK4kh4X7 .

- Ukoliko imaš neka pitanja vezana za sam lokalni tim Unije srednjoškolaca Srbije Pančevo ili neka pitanja vezana za formular možeš nas kontaktirati putem mejla [email protected] ili nam poslati poruku putem Instagrama na naš profil @unss.pa. Takođe, ako želiš da saznaš još neke informacije o Uniji srednjoškolaca Srbije to možeš uraditi na veb stranici UNSS-a https://www.srednjoskolci.org.rs/, poručuju oni.
MarketingNajnovije vesti