bazar
Društvo

PANČEVO: Prijavite se za učešće na Novogodišnjem bazaru

Izvor: 
GU Pančeva Čet, 15/11/2018 - 18:48Grad Pančevo u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva ove godine organizuje 8. Novogodišnji bazar u periodu od 21. decembra do 23. decembra 2018. godine. Manifestacija „Novogodišnji bazar“ je postala već tradicionalna manifestacija koja u prvom planu, na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva, ističe male preduzetnike, predstavljajući ih kroz brojne lokalne proizvode i usluge.

Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da će on predstavljati mesto na kojem će Pančevci moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima.

Novogodišnje radionice za decu u holu Gradske uprave grada Pančeva tokom sva tri dana trajanja Bazara;

Kulturno – umetnički program za decu i odrasle na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva tokom sva tri dana trajanja Bazara.

Grad je za sve učesnike Bazara obezbedio besplatne štandove, koji će biti raspoređeni unutar šatora sa ambijentalnim svetlom i grejnim telima.

Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode i izrađuju svoje proizvode.

Kandidati uz kompletno popunjen formular prilažu:

– dokaz o prebivalištu za fizička lica, odnosno sedištu za pravna lica (kopiju lične karte za fizička lica ili Rešenje o registraciji kod Uprave za trezor, Ministarstva ili Apr-a za pravna lica; – najmanje tri fotografije različitih proizvoda koje kandidat planira da izlaže na ovoj manifestaciji; – fotokopiju sanitarne knjižice i potvrdu o pregledu mesa odnosno mesnih prerađevina (ukoliko izlažu prehrambene proizvode).

Na sajtu grada nalaze se Prijava za učešće i Kriterijumi za odabir izlagača po kojima će se dodeljivati izložbeni prostor.

ROK ZA PRIJAVLjIVANjE JE 12. DECEMBAR 2018.GODINE.

Popunjene formulare sa prilozima možete poslati na adresu : Gradska uprava grada Pančeva, Sekretarijat za privredu i ekonomski razvoj, Pančevo, Trg kralja Petra I 2-4 sa naznakom za Novogodišnji bazar ili predati na šalteru broj 2 Gradskog uslužnog centra Gradske uprave grada Pančeva.

Za više informacija vezanih za samu organizaciju ovog događaja obratite se Gordani Ćirić, koordinatoru Tima za realizaciju Novogodišnjeg bazara na telefone 065/8662273 i 013/308961 ili elektronskim putem na e-mail adresu: [email protected].

 
MarketingNajnovije vesti