Radovi na Prevodnici Foto: Goran Ratković
Društvo

PANČEVO. Prilikom rekonstrukcije mosta na Tamišu uočena dodatna oštećenja. Rok za popravku produžen (FOTO)

Pančevo, Uto, 10/09/2019 - 03:01
Aleksandar StojkovićRadovi na mostu preko Tamiša, u Pančevu poznatijem kao most preko Prevodnice, produženi su do 30. septembra. S obzirom na to da je trebalo da radovi budu gotovi početkom avgusta, zatim je rok pomeren na početak septembra, da bi pre neki dan su Putevi Srbije saopštili da se završetak radova očekuju krajem septembra, zanimalo nas je šta se to dešava na Prevodnici.

Iz Puteva Srbije kaću da se radovi na ovom putnom objeku na državnom putu I B reda broj 10 na mostu preko reke Tamiš na deonici od Beograda do Pančeva izvode u okviru redovnog održavanja.

- Radovi su produženi do kraja septembra tekuće godine, zbog dodatnih radova koji nisu mogli biti unapred predviđeni, već su konstatovani tek prilikom otvaranja konstrukcije mosta. Naime, prilikom otvaranja zona dilatacija uočena su njihova unutrašnja oštećenja, što zahteva njihovu zamenu novim dilatacijama drugog tipa i značajno povećava obim posla na održavanju mosta, saopšteno je iz Puteva Srbije.

Tokom trajanja radova, kolovozna traka ka Pančevu je zatvorena i saobraćaj se u oba pravca odvija na levom mostu (pravac ka Beogradu).

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

 

Radovi na Prevodnici
Foto: Goran Ratković
radovi_na_prevodnici_2.jpg

 

Radovi na Prevodnici
Foto: Goran Ratković
radovi_na_prevodnici_4.jpg

 

Radovi na Prevodnici
Foto: Goran Ratković
radovi_na_prevodnici.jpgMarketingNajnovije vesti